Geboortekaartje Salomé

Begin september werd onze dochter en Ezra’s zusje Salomé geboren.

In de voorbereiding op haar komst was het geboortekaartje een van de weinige dingen waar ik echt druk mee ben geweest en wel omdat ik écht niet wist wat ik wilde. Dat David me een vrijbrief gaf om te maken wat ik mooi vond, maakte het nóg lastiger. Ergens leek het me mooi als er een bruggetje met onze trouwkaart en het geboortekaartje van Ezra in zat. Uiteindelijk is het olijftakje hetzelfde als op Ezra’s geboortekaartje. Na heel wat dimdammen – ook nog in de kraamweek – tussen veel verschillende ontwerpen, is dit ‘m geworden: het allereerste ontwerp dat ik medio zomer in elkaar flanste.

Eenvoud siert en zo rolde dit redelijk klassieke kaartje uiteindelijk uit de drukpers. De eenvoud van het kaartje wordt opgesierd door het gebruik van goudfolie aan de voor-, achter- en binnenkant.

  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *