Hi, leuk dat je benieuwd bent naar het gezicht achter Stralend. Ik ben Eline van der Goot, 28 lentes jong en getrouwd met mijn grote liefde David. Sinds ons trouwen in maart 2016 hebben we een fijn thuis in Nijkerk, waar we niet allebei geboren maar wel getogen zijn. In oktober 2017 zijn wij papa en mama geworden van ons zoontje Ezra en afgelopen september is onze dochter Salomé geboren. Naast Stralend ben ik drie dagen per week werkzaam op de communicatieafdeling bij een christelijke gehandicaptenzorginstelling.

Als ik tijd ‘over’ heb, zing ik, doe ik een poging om gitaar en piano te spelen, experimenteer ik met eten en fotografeer ik graag. Met lieve vrienden en familie om me heen, interessante gesprekken en op z’n tijd een goed wijntje (nu natuurlijk even niet), ben ik helemaal in mijn element.

 

 

Foto door @mama.mine


Foto: EllesAnne.nl

STRALEND is de naam waaronder ik doe wat ik doe. Het is de betekenis van mijn naam, maar omvat zoveel meer. Jezus is het stralend Licht en de rots van mijn bestaan. De kaarten en posters zijn dan ook geïnspireerd op Gods woord, de Bijbel. Ik hoop dat door deze producten heen Zijn boodschap jou mag bemoedigen; mag herinneren aan Zijn liefde voor jou.

Mijn streven is om zowel prints als maatwerk voor iedereen toegankelijk te maken. Hierom probeer ik de producten zo betaalbaar mogelijk aan te bieden.