Hi, leuk dat je benieuwd bent naar het gezicht achter Stralend en Like the clay. Ik ben Eline, 30 lentes jong en getrouwd met David. Sinds ons trouwen in maart 2016 hebben we een fijn thuis in Nijkerk, waar ik niet geboren ben maar we allebei wel getogen zijn. Sinds de komst van onze kindjes Ezra (4) en Salomé (2) zijn onze nachten wat korter maar de dagen des te gezelliger.

Drie dagen per week werk ik in loondienst bij Streams hier in Nijkerk. Samen met fijne collega’s mag ik hier mooie dingen doen. De marketing en communicatie van o.a. theater en restaurant Breede Beek en prachtlocatie Brink42 is waar ik zoal mee bezig ben.

Als ik  tijd ‘over’ heb, zing ik, maak ik muziek en fotografeer ik graag. Met lieve vrienden en familie om me heen, interessante gesprekken en op z’n tijd een goed wijntje, ben ik helemaal in mijn element.

 

 

Stralend

Stralend is de naam waaronder ik doe wat ik doe. Het is de betekenis van mijn naam, maar omvat zoveel meer. Jezus is het stralend Licht in mijn leven en de rots van mijn bestaan. De meeste kaarten en posters zijn dan ook geïnspireerd op Gods woord, de Bijbel. Ik hoop dat door deze producten heen Zijn boodschap jou mag bemoedigen; mag herinneren aan Zijn liefde voor jou.

Ook deel ik graag digitale ontwerpen in de hoop dat ze je mogen bemoedigenop de Stralend-instagram.

Like the clay

Like the clay is het sieradenlabel van Stralend. Met liefde handgemaakt zijn onze sieraden. Wat begon met een paar oorbellen van polymeerklei, geïnspireerd op ‘een boog in de wolken als teken van trouw’ is uitgegroeid tot een lijn van stralend sieraden.